Назад до Началната страница

Доставка и плащане

След оформяне на Вашето запитване, наши служители ще се свържат с Вас по електронна поща или телефон.
Уважаеми клиенти,

Електронната страница на БУЛАД-ДЕНТ ООД е създадена единствено с цел представяне на продуктовия ни каталог и улесняване комуникацията с клиентите. Поръчки се приемат по телефон, електронна поща и на място в търговските ни обекти.


Натискането на бутона изпраща запитване до нас, не се тълкува като поръчка и не поражда задължение за нито една от страните. След получаване на Вашето запитване наши сътрудници ще се свържат с Вас на посочен от Вас телефон.


По-долу може да се запознаете с общите ни условия за доставка при заявка по телефон или e-mail:

Условия за доставка

Доставката на нашите продукти на територията на Република България се извършва със куриерска фирма. Приоритетно използваната фирма е ИНТЕРЛОГИСТИКА, като транспортът се начислява съгласно тарифите посочени в сайта на ИНТЕРЛОГИСТИКА и в съответствие с Общите условия за пазаруване.

В случай, че желаете продуктите  да бъдат доставени с куриерска фирма, различна от посочената, моля да уточните това при разговора за потвърждаване на Вашето запитване.

Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките. Те зависят от начина на доставка, тарифите на куриерските фирми и не се начисляват в дължимата към „БУЛАД ДЕНТ” ООД сума, а се заплащат на куриера.

Начинът на плащане уточняваме след обратна връзка с Вас. 

Срокът за обработване и изпращане на Вашата заявка е 1 до 3 работни дни след нейното потвърждаване. Срокът на доставка зависи от условията на доставка. БУЛАД-ДЕНТ ООД не носи отговорност по отношение забава от страна на куриерската фирма.

Цената на доставката се определя от теглото на пратката и  населеното място, съгласно тарифите на куриерската фирма и се заплаща на куриерската фирма.

БУЛАД-ДЕНТ ООД не начислява към поръчката и не носи отговорност за стойността на куриерските разходи.

За клиенти на територията на цялата страна, при заявка на стойност над 100 лв., транспортът се осъществява от куриери по избор на фирма БУЛАД-ДЕНТ ООД и е безплатен.

* За клиенти, които ползват специални отстъпки и преференции, не се предлага безплатен транспорт.

Минимална стойност на заявките: 20 лв.

loading...