Назад до БОРЕРИ, ГУМИ, ЧЕТКИ

БОРЕРИ

Филтри
48 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Дентално депо БУЛАД-ДЕНТ ООД - Вашият надежден партньор в България.
Ендодонтски инструменти и материали. Нервекстрактори. Пили и разширители. Пили и разширители NITI. Каналопълнители. Хартиени щифтове. Щифтове гутаперча. Коренови щифтове. Щифтове от фибро-стъкло. Парапулпарни щифтове. Материали за лечение, промивки и др.. Каналопълнежни средства. Калциево-хидроокисни препарати.
Доставки в София и страната.

БУЛАД ДЕНТ ООД работи с фирми производители от цял свят и предлага стоки от световно известни компании от държави като Австралия, Австрия, Аржентина, Белгия, Бразилия, Великобритания, Германия, Гърция, Италия, САЩ, Словения, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция и др., като в същото време БУЛАД ДЕНТ ООД е изключителен представител на част от тях.

Нашата фирма предлага безплатна поддръжка и следпродажбен сервиз, както и доставка на стоки по кабинетите и монтаж на място на апаратура.

Едно от големите предимства на нашата компания е качеството на продуктите, съчетано по рационален начин с търсенето на пазара и на конкурентни цени.

Дългогодишното участие на фирмата във всички специализирани изложения на територията на България ни позволява да Ви представяме новостите на денталния пазар, както и да утвърдим нашето място като надежден партньор за Вашата практика.

Стоките, предлагани от нас можете да откриете в двата ни магазина в София, на ул.”Николай Коперник” 44 и на бул.”Цариградско шосе” 89, бл. 112, както и в добре разработената ни дистрибуционна мрежа в страната.

loading...