Назад до НОЖИЦИ И СКАЛПЕЛИ

Скалпели, дръжки за тях

Филтри
6 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

СКАЛПЕЛИ И ДРЪЖКИ ЗА ТЯХ
БУЛАД-ДЕНТ ООД - Вашето дентално депо в България.
Дентални продукти, инструменти, материали, апарати и оборудване за дентални кабинети, стоматологични материали, продукти за стоматология. Апрати. Дезинфектанти. Инструменти. Борери. Гуми. Четки. Ендодонтски инструменти. Цименти. Обтуровъчни материали. Отпечатъчни материали. Локални анестетици. Материали за лечение и постоперативна грижа. Избелващи системи. Матрици. Клинчета. Костозаместители. Санитарни материали. Доставки в София и в страната.

СКАЛПЕЛИ И ДРЪЖКИ ЗА ТЯХ от БУЛАД ДЕНТ ООД


БУЛАД ДЕНТ ООД е позната на българския пазар от 1994г. Дейността на фирмата е свързана с внос и продажба на дентални инструменти, зъботехнически инструменти и медицински инструменти. Фирмата също така предлага дентални консумативи и зъботехнически консумативи, както и дентално оборудване, зъботехническо оборудване и медицинско оборудване.

Дентални инструменти

 

Зъботехнически инструменти

 

Медицински инструменти

 

Дентални консумативи

 

Зъботехнически консумативи

 

Дентално оборудване

 

Зъботехническо оборудване

 

Медицинско оборудване


БУЛАД ДЕНТ ООД работи с фирми производители от цял свят и предлага стоки от световно известни компании от държави като Австралия, Австрия, Аржентина, Белгия, Бразилия, Великобритания, Германия, Гърция, Италия, САЩ, Словения, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция и др., като в същото време БУЛАД ДЕНТ ООД е изключителен представител на част от тях.

Нашата фирма предлага безплатна поддръжка и следпродажбен сервиз, както и доставка на стоки по кабинетите и монтаж на място на апаратура.

Едно от големите предимства на нашата компания е качеството на продуктите, съчетано по рационален начин с търсенето на пазара и на конкурентни цени.

Дългогодишното участие на фирмата във всички специализирани изложения на територията на България ни позволява да Ви представяме новостите на денталния пазар, както и да утвърдим нашето място като надежден партньор за Вашата практика.

Стоките, предлагани от нас можете да откриете в двата ни магазина в София, на ул.”Николай Коперник” 44 и на бул.”Цариградско шосе” 89, бл. 112, както и в добре разработената ни дистрибуционна мрежа в страната.

loading...